Våra fastigheter

Oskarshamn

I Oskarshamn kan du bo i allt från centrala sekelskifteshus med kakelugn och breda golvplankor till lägenheter med modern design och hiss. Hos oss hittar du drömboendet från ett till fem rum och kök, mitt i småstadens puls eller vid ett kustnära läge vid Oskarshamns havsband.

Kuststaden har över 670 lägenheter i Oskarshamn. Vi kan även erbjuda kommersiella lokaler med bra läge för industri, handel och kontor.

Visa fastigheter i Oskarshamn

Nybro

Småstadsidyllen Nybro har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Att bo i Nybro innebär att bo i en trygg småstad men ändå ha ett stort handels- och nöjesutbud på nära håll. Nybros breda och starka föreningsliv ser till att det ständigt är många saker på gång runt om i hela kommunen.

Kuststaden har drygt 260 lägenheter i Nybro.

Visa fastigheter i Nybro

Västervik

Västervik är med sin otroligt vackra skärgård en av Smålands pärlor och en mysig sommarstad. Här pågår många spännande utvecklingsprojekt och under stora delar av året även många större evenemang.

Vi har 180 st lägenheter och kan erbjuda ett brett utbud av boendemöjligheter. Vi har även ett antal kommersiella lokaler för handel.

Visa fastigheter i Västervik

Kalmar

Kalmar, residensstad i länet, är full av historiska byggnader, kullerstensgator och vackra parker som ger staden charm och karaktär. Samtidigt finns det ett stort utbud av butiker, restauranger och pubar. Det finns ett modernt universitet, multinationella företag och en flygplats tio minuter från stadskärnan.

I Kalmar äger Kuststaden ett mindre antal lägenheter samt tre olika vårdboenden.

Visa fastigheter i Kalmar

 

Powered by Expression Engine, Produktion & Design: AO Media Design – en webbyrå i Kalmar