Kuststaden Fastigheter välkomnar Espresso House till centrum

Kuststaden Fastigheter har skrivit kontrakt med Espresso House som kommer öppna en ny coffee shop på Lilla Torget 6B i Oskarshamn.

Espresso House är en svensk kedja som grundades i Lund 1996. Idag finns Espresso House i hela Norden och har totalt över 400 coffee shops och cirka 3500 Baristor. På Espresso House serveras enbart kaffe av premium­-kvalitet, s.k. Specialty Coffee, som rostas på det egna kafferosteriet i Länna. En mysig atmosfär och bakverk från det egna bageriet är andra viktiga ingredienser i upplevelsen på Espresso House.

Det har varit ett stort intresse för lokalen som ligger i ett mycket bra läge i anslutning till Lilla Torget i centrala Oskarshamn. ”Ett bra samarbete med Attraktiva Oskarshamn och Oskarshamns Kommun har gjort detta möjligt och vi är glada att kunna presentera ett nytt varumärke för staden” meddelar Nathalie Berntsson, lokaluthyrare på Kuststaden.

Renovering och anpassning av lokal samt uteservering kommer påbörjas i mitten på maj och verksamheten planeras att öppna 20 juni.

För mer information:

Elin Stopner e-mail: elin.stopner@espressohouse.se
Etablerare, Espresso House

Michael Nilsson tel. 070-549 95 70
Regionchef Region Sydost, Kuststaden Fastigheter/SBB

Powered by Expression Engine, Produktion & Design: AO Media Design – en webbyrå i Kalmar