Vi söker en ekonomiadministratör

Kuststaden Fastigheter AB är ett fastighetsbolag i sydöstra Sverige med huvudkontor i Oskarshamn. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kontor- och butiksfastigheter i Oskarshamn, Nybro, Kalmar och Västervik. Sedan början av året ingår Kuststaden i den större fastighetskoncernen Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

I DIN ROLL KOMMER DU ATT tillhöra ekonomiavdelningen som ansvarar för ekonomi-, hyres- och löneadministration. Dina arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, kontoavstämningar, momsrapportering, hyresadministration och löneadministration. Du kommer att vara behjälplig vid bokslut. I din roll ingår även att sköta kundtjänst via telefon, mail, besök, vilket ställer krav på din servicekänsla.

Du kommer ingå i en grupp bestående av tre personer. Eftersom det är ett mindre kontor är det viktigt att kunna hjälpa till där det behövs. Vi önskar även att du deltar i utvecklingen av befintliga rutiner och processer.

DU HAR UTBILDNING inom ekonomi med flera års erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet från fastighetsbranschen och Hogias affärssystem är meriterande. God datorvana är ett krav.

SOM PERSON ÄR DU driven, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du ska kunna ta egna initiativ samt göra prioriteringar. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningen är ett vikariat under minst ett år. Tjänsten är på heltid.

KUSTSTADEN FASTIGHETER har sitt huvudkontor i Oskarshamn och sitter idag på Lilla Torget 6 B, i moderna och nyrenoverade lokaler. Vi är för närvarande 21 stycken anställda.

Vill du veta mer om tjänsten var vänlig att kontakta vårt kontor på telefon 0491-13500. Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast den 15 oktober till ansokan@kuststaden.se 

Läs om tjänsten som PDF

Powered by Expression Engine, Produktion & Design: AO Media Design – en webbyrå i Kalmar