Vi söker en uthyrningsansvarig

I DIN ROLL KOMMER DU ATT arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra objekt. Det blir din uppgift att uppfylla vår strävan att få rätt kund till rätt objekt och därmed nöjda hyresgäster. Du har tät kontakt med kunder och bostadssökanden genom telefon, e-post och besök, vilket ställer stora krav på servicekänsla och en säljande inställning. Tjänsten innefattar även marknadsföring, kontraktshantering och avflyttningsbesiktningar. Du är ett av företagets ansikten utåt och en viktig ambassadör för vårt varumärke.

DU HAR MINST gymnasieutbildning. Du bör ha erfarenhet från liknande arbete och säljvana. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen. B-körkort och god datorvana är ett krav. Du har förmåga att läsa och tillämpa lagar och anvisningar.

SOM PERSON ÄR DU driven, resultatinriktad och stresstålig. Du tycker om mötet med människor och har god social förmåga. Du ska kunna ta egna initiativ samt göra prioriteringar. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten var vänlig att kontakta vårt kontor på telefon 0491-135 00. Din ansökan skickar du senast den 8 maj till ansokan@kuststaden.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Kuststaden Fastigheter AB är ett av de större fastighetsbolagen i sydöstra Sverige. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kontor- och butiksfastigheter i Oskarshamn, Visby och Västervik.

Powered by Expression Engine, Produktion & Design: AO Media Design – en webbyrå i Kalmar